torsdag 17. november 2016

Scrapp med hjertet 2017!!

I dette øyeblikk går vi mot det syvende Scrapp med hjertet treffet i Tromsø! Ønsket vårt da vi startet opp for snart syv år siden var å samle så mange scrappeglade som mulig til en trivelig og kreativ helg der vi kunne kose oss sammen og bli inspirert og lære av hverandre. Vi har hatt det utrolig moro og fått fantastisk god respons fra dere - det er vi virkelig glade for! Vi gleder oss derfor til et nytt treff i 2017.
De seks Scrapp med hjertet treffene har vært kjempeflotte, og vi tror og håper alle som har vært med har kost seg like mye som oss. Vi vil gjerne gjenta begivenheten og kan med glede herved invitere til Scrapp med hjertet 2017 03.-05.mars. I 2017 flytter vi treffet til Tromstun ungdomskole rett på andresiden av Tromdalselva, så de som har behov for overnatting kan fortsatt bo på Tromsø Camping 

Overskuddet
Vi har tidligere år gitt overskuddet til forskjellige vedledige organsisasjoner. Fra i år vil vi tenke i litt andre baner og vil bruke pengene på å lage et bra treff, hvis det likevel skulle bli noe igjen vil da bestemme hvem som skal få overskuddet.

Overnatting
Vi vil gjerne at så mange som mulig skal kunne komme og være med på å gjøre dette til et supert treff! For de som kommer utenbys fra og trenger overnatting kan man leie hytter på Tromsø Camping.

Dersom dere ønsker å overnatte på campingen kan hytter bestilles på telefon 77 63 80 37 eller mail: post@tromsocamping.no

Mat
Vi kommer til å ha matservering kanskje både fredag og definitivt lørdag, men vil komme tilbake til dette når det er klart.
Påmelding
Vi har plass til 60 deltakere på treffet. Vi ønsker at deltakeravgiften betales ved påmelding, og det betyr at man ikke er påmeldt før vi har mottatt betalingen. Man kan melde seg på allerede nå og vi håper det er mange scrappeglade som gjerne vil være med.
Påmelding: scrappmedhjertet@hotmail.com Se ellers info øverst i sidemenyene på bloggen.

Følg med fremover på bloggen og facebook for nyheter, informasjon og spennende utfordringer:)

Med dette vil vil ønske alle hjertelig velkomne til Scrapp med hjertet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar